Tájékoztató és jogszabályok

Tisztelt látogató! A lista tartalmának aktualizálása folyamatosan történik, kérjük szíves megértését!
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Tisztelt Látogatónk!

Városunk honlapjának (www.jaszbereny.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok széles körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és bizalmas kezelését. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a vonatkozó hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.
Amikor Ön városunk honlapját látogatja, személyes adatait is átadja számunkra az alábbiak szerint.
  • Egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek a számítógépes rendszerben.
  • Másfelől Ön is megadhatja személyes adatait, ha a honlap használata során kapcsolatba kíván lépni velünk. Az információkat statisztika készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és abban nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.
Személyes adatainak kezelése a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője Jászberény Város Polgármesteri Hivatala. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz a Polgármesteri Hivatal munkatársai a szükséges mértékben férnek hozzá.
Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy véleményét, észrevételeit szeretné megosztani, kérjük, vegye fel a kapcsolatot (phjb@pr.hu) velünk. A tájékoztatást, intézkedést igénylő esetekben adatait eljuttatjuk az illetékes belső szervezeti egységhez (ügyintézőhöz), aki válaszával megkeresi Önt.
Amennyiben további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.
A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén mindenki számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során.

A közzétételi listán található adatok megtalálhatók a  Közadatkereső honlapján is.
Jogszabályok
 A fenti közérdekű adatokat az alábbi jogszabályok alapján teszi közzé a Polgármesteri Hivatal:
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.