Pénzügyi Navigátor az ingyenes pénzügyi tanácsadás

Pénzügyi Navigátor az ingyenes pénzügyi tanácsadás
2022.08.09.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája továbbra is várja a megkereséseket ingyenes pénzügyi tanácsadói szolgáltatásaira. Legközelebb: augusztus 15-én, hétfőn 10 és 16 óra között a Réz utca 1-3 szám alatt.

Kérdése vagy panasza van a bankjával, biztosítójával kapcsolatban? Nem tudja, hogyan kellene megírni egy hatásos levelet? Hónapok óta húzódik az ügyintézés? Szeretne pénzügyi döntései előtt egy pártatlan szakértővel is konzultálni?

Akár hitelről, biztosításról vagy bármilyen más pénzügyi termékről legyen szó, mielőtt döntést hoz, forduljon bizalommal hozzánk: segítünk a tudatos választásban. Pénzügyi panaszok vagy jogsérelmek esetén is segítséget nyújtunk a szolgáltatóval való kapcsolatfelvételben, a panaszlevél szakszerű elkészítésében.

A Pénzügyi Navigátor tanácsot ad, segít a levelek, kérelmek, beadványok elkészítésében. Személyre szabottan segít eligazodni a pénzügyek világában.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda kihelyezett ingyenes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadást tart augusztus 15-én, hétfőn 10 és 16 óra között Jászberényben a Réz utca 1-3. szám alatt.

kitelepules_jaszbereny 7 1 _page 0001

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.