Mentális Egészségünk Megőrzése -Tudatosság konferencia

2019.10.18.

A Lelki Köldökzsinór Egyesület október 26-án már második alkalommal szervez Tudatosság konferenciát az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán.

Az egyesület célja, hogy szakemberek bevonásával teljes értékű támogatást nyújtsanak a családok tudatossá válásához az élet körforgásában, a fogamzástól a szülésen, gyermeknevelésen át a felnőtté válásig. A szakmai fórum középpontjában ezúttal is mentális egészségünk megőrzése áll.

A rendezvényen beszámolnak az egyesület és a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház együttműködésével a térség négy településén elindult lelkiegészség-fejlesztő program céljairól, eddigi eredményeiről.

A konferencián neves szakemberek világítanak rá többek között arra, hogy emberi kapcsolataink milyen hatással vannak mentális egészségünkre. Így például szó lesz arról is, hogy a gyermekek testi-lelki egészségét hogyan befolyásolják a házastársi konfliktusok.

Az előadók bemutatják a mindfulness módszert, mellyel elmondásuk szerint utat tudnak mutatni a tudatosabb és boldogabb élet irányába.

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.