Jelöltek bemutatása

Jelöltek bemutatása
2019.08.06.

Augusztus második napján, az őszi önkormányzati választásokhoz kapcsolódóan mutatta be jelöltjeit a kormánypárt, és az ellenzéki pártok összefogásból létrejött egyesület.

A FIDESZ helyi szervezete, Táncsics Mihály utcai székházában mutatta be az október 13-ára kitűzött önkormányzati választásokon a polgármesteri székért illetve a képviselői helyekért induló jelöltjeit. Hat körzetben régi-új személyek maradtak az aspiránsok, négy körzetben újonnan kiválasztottak indulnak a szavazók voksaiért.

A kormányzó párt polgármester jelöltje, a várost már két cikluson át vezető Dr. Szabó Tamás. A körzetek képviselő jelöltjei: 1-es körzet Hajnal-Nagy Gábor; 2-es körzet Nagy András; 3-as körzet Dr. Sebők Balázs; 4-es körzet Tamás Zoltán; 5-ös körzet Kis-Némethné Király Éva; 6-os körzet Bódis Béla; 7-es körzet Szatmári Anikó; 8-as körzet Nagy Béla; 9-es körzet Bohárné Bathó Rozália; 10-es körzet Balog Donát.

Tavaly év végén elkezdődött az ellenzék részéről egyfajta együttgondolkodás, azóta többféle platformon közösen álltak ki egy-egy ügy mellett. Félretéve a pártpolitikát, ideológiától mentesen próbálnak közösen tenni a városért, a városlakókért. A hatékonyabb együttműködés érdekében létrehozták a Közösen Jászberényért Egyesületet, melynek legfőbb célja az indulás az őszi helyhatósági választásokon.

Az ellenzéki összefogás pénteken délután a Szentháromság tér parkjában mutatta be az önkormányzati választáson induló közös polgármester jelöltjét Budai Lóránt személyében.

A Jobbik jászberényi elnökét, a bemutatkozásra elkísérte a Momentum színeiben Bozsik József, az MSZP részéről Balogh Béla, valamint Dr. Gedei József DK-s ellenzéki önkormányzati képviselők.

Az egyesület részletes választási programját és a körzeti képviselők bemutatását szeptemberben kívánják nyilvánosságra hozni. 

67567945_1195776760623649_287488875817861120_o 2dsc_0039 1

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.