INGYENES pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás - 2023. január 13-án pénteken

INGYENES pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás - 2023. január 13-án pénteken
2023.01.10.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat kihelyezett, INGYENES, pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadást tart, mindazoknak, akik segítséget szeretnének kérni ilyen jellegű ügyeikben.

 

A fogyasztók számos pénzügyi szolgáltatást vesznek igénybe, hiszen pénzüket bankban tartják, ha likviditási gondjaik vannak hitelt vesznek fel, megtakarításaikhoz megfelelő befektetési formát keresnek, életüket, vagyontárgyaikat biztosítják. Azonban a pénzügyek világában eligazodni nem könnyű. A fogyasztóknak nehézséget okozhat átlátni, értelmezni az egyes pénzügyi termékekre vonatkozó szerződések előírásait, ha pedig valamilyen panaszuk merül fel az ezzel kapcsolatos ügyintézés során érezhetik elveszve magukat. 

 

Milyen ügyekben lehet az irodahálózathoz fordulni?

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat célja, hogy bármilyen pénzügyi vonatkozású ügyben segítse a fogyasztókat, legyen szó döntést megelőző tájékozódásról, panaszos ügyek kezeléséről vagy a mindennapi életben hasznos tippekről, tudnivalókról.

A szakértők segítenek többek közt

• pénzügyi döntések előtt tájékozódni, az egyes szolgáltatók ajánlatait összehasonlítani, a különböző konstrukciók előnyeit és kockázatait megismerni; 
• szerződéskötés előtt a szükséges dokumentumokat értelmezni; 
• fizetési nehézségek, eladósodottság esetén az anyagi terhek csökkentését támogató lehetőségeket megtalálni; 
• panaszügyek esetén a megfelelő fórumhoz fordulni, a szükséges beadványokat kitölteni, elkészíteni és benyújtani.

Az irodahálózat szakértői díjmentesen állnak a fogyasztók rendelkezésére, a tanácsadás és az ügyintézés teljesen ingyenes.

kitelepules_jaszbereny 16 _page 0001

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.