Hétvégén újra Jász – Expo és Fesztivál

Hétvégén újra Jász – Expo és Fesztivál
2019.09.04.

Szórakoztató családi és egyben gazdasági tájékoztató, valamint interaktív programokat ígér szeptember 6–9. között, a 9. Jász-Expo & Fesztivál, a Jászság fővárosában, a térség gazdasági és kultúrális központjában.

A vidéki expók sajátos varázsával rendelkező Jász-Expo, a Jászság gazdasági kirakataként elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak kínál bemutatkozási lehetőséget. Az expo társrendezvénye – egyebek mellett – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „kiváló hazai élelmiszerek” kollektív standja, ahol térségi termelők által megtermelt és előállított élelmiszerek kóstoltatása és vására marasztalja a nagyérdeműt. Hagyományosan megrendezésre kerül a „Berényi Autószalon 2019” az Autó Márkakereskedők Kiállítása is, melyen a térség márkaképviseletei a népszerű típusok és új modellek bemutatása mellett egyedi kedvezményekkel is várják az érdeklődőket.

Már hagyomány, hogy a jászberényi önkormányzat a vásárra minden évben más-más hazai várost hív meg díszvendégként. Idén Újszászt látják vendégül. A fesztivál ezúttal is számos zenei, gyermek- és folklórprogramot ígér.

Sztárok is szórakoztatják majd a közönséget: pénteken este fellép Nagy Feró és a Beatrice, szombaton pedig Bereczki Zoltán ad élő nagykoncertet, vasárnapot, a fiatalok kedvence a USNK zárja. A VII. Jászsági Pálinkamustrának és Párlatversenynek is helyet ad az expó szeptember 7-én a Jász Múzeumban.

A rendezvényt jászsági kézművesek bemutatója, gasztronómiai forgatag, újszászi hagyományőrző csoportok és jászberényi civil szervezetek interaktív bemutatói is színesítik majd.

Helyszín, a hagyományoknak megfelelően, Jászberény főtere, a Lehel vezér tér, expo pavilon a Lehel Vezér Gimnázium udvarán és tornatermében lesz megtalálható. Autó Kiállításon, fesztivál színpadon túl a kézműves vásárnak és a Gasztro-Szigetnek is helyet adnak.

A látogatók belépőjegy nélkül tekinthetik meg az expót és a kísérő programokat egyaránt.

2019. szeptember 6-8. között mindenkit vár a kiállítással egybekötött színes fesztiváli kavalkád és a gazdag gasztronómiai kínálat!

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.