Fotósok jótékonysága

Fotósok jótékonysága
2022.05.12.

"A világ, ahogyan mi látjuk” címmel egy fotókiállítás sorozat érkezett újabb jászsági állomására, Jászberénybe, ami sorrendben már a negyedik helyszíne az eseménynek. Jászok Egyesülete tagszervezete, a Jász Fotó Klub, a Főnix Műhelyházban, május 9-én, hétfőn, nyitotta meg jótékonysági árverésre bocsájtott képeinek bemutatóját.

Puyau Dániel, a Jász Fotó Klub vezetője mutatta be a civil szerveződést és ismertette jótékonysági kezdeményezésüket. A klub tagjai, az általuk készített képeket, a tárlaton látható felvételeket, licitre bocsájtja. Közösségi felületen elérhető árverés bevételéből a Kék Pillangó Jászsági Autistákért Alapítványt kívánják támogatni. Az alapítvány vezetője Póczné Harnyos Kitti, miután ismertette a közönséggel alakulásuk történetét és tevékenységüket elmondta, a jótékonysági árverésen befolyó összeget autizmussal élő gyerekek egy felejthetetlen nyári tábororozásának szervezésére szeretnék fordítani. A Berényi Színjátékos Társaság tagja, Pócz István, az autista embertársainkat bemutató verses előadással színesítette a programot.

Nézzék meg a kiállított fotókat élőben, a Főnix Műhelyházban május 20-íg vagy online a Jász Fotóklub közösségi oldalán, és ha valamelyik kép tetszésüket elnyeri, licitáljanak rá. Ne feledjék, az ajánlott összeg jótékony célt szolgál majd!

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.