Hírek

A báli szezon nyitánya - 21. Menedzser Bál

A báli szezon nyitánya - 21. Menedzser Bál

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsang a bálok és vidám összejövetelek időszaka. Az év ezen részének legfőbb eseményeinek sorát, a Jászsági Menedzser Klub Egyesület által rendezett 21. Menedzser Bál nyitotta, január 18-án, szombaton este a Déryné Rendezvényházban.

Tovább
Sasszinkron szombaton a Sasközpontban

Sasszinkron szombaton a Sasközpontban

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület a nemzetipark-igazgatóságokkal és más civil szervezetekkel együttműködve immáron 17. alkalommal szervezi meg az Országos Sasszinkront, a hazánkban telelő ragadozómadarak éves számlálását január 17-19. között. Az eseményhez kapcsolódva a a jászsági Sasközpontban is megszervezte, immáron 6. Sasnap programját, január 18-án szombaton.

Tovább

ELBIR - januári hírlevél

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer - január havi hírlevele

Tovább

Áthelyezett felszállási helyek az autóbusz-állomás felújítása idején

Autóbusz-állomás felújítási munkálatai alatt az autóbuszok ideiglenes kocsiállásokról indulnak, várhatóan fél évig. Az ideiglenes kocsiállások elhelyezkedése:1-es, 2-es és 6-os kocsiállások:a Rákóczi úton, az autóbusz-állomás felőli oldalon; 5-ös kocsiállás:a Rákóczi úton, a gimnázium oldalán; 7-es kocsiállás:az autóbusz-állomás épülete előtt; 3-as, 4-es és 10-es kocsiállások:a Hold utcában;

Tovább
A Doni áttörésre emlékező szentmise és megemlékezés

A Doni áttörésre emlékező szentmise és megemlékezés

A doni-áttörés hetvenhetedik évfordulóján, január 12-én, vasárnap este a Szentkúti templomban misével a II. világháborús emlékműnél gyertyagyújtással emlékeztünk meg a háború áldozatairól. A szentmisén Szántó József főapát, az emlékműnél Vidovich Kálmán cserkésztiszt idézte emlékezetbe a katasztrófa történéseit.

Tovább
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.