Hírek

Csángó Fesztivál

Csángó Fesztivál

2019. augusztus 6. és 11. között rendezik meg a hagyományos Csángó Fesztivált Jászberényben. Közel 50 program, 1000 közreműködő! Hagyományőrző együttesek: Moldvából, Gyimesből, Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból.

Tovább
Mézvásár

Mézvásár

A jászberényi mézvásár az ország legnagyobb méhészeti rendezvénye, ahol találkozhatnak termelők, fogyasztók és kereskedők, ahol együtt van a megtermelt méz kóstoltatása valamint méhészeti termékek bemutatása és árusítása. Szakmai és ismeretterjesztő előadások, bemutatók és a méhészkedéshez szükséges eszközök vására.

Tovább
Megmaradnak a platánfák a Szent István körúton

Megmaradnak a platánfák a Szent István körúton

A nyolcadik számú választókerület lakóit invitálta bejárásra Baranyi László, a körzet képviselője június 19-én, szerdán délután. A lakosok és a város elöljárói, valamint a hivatalok vezetői rövid bejárást tettek a környék problémás területein.

Tovább
Ideiglenes helyen a piac

Ideiglenes helyen a piac

A közbeszerzési eljárás sikeres volt, így a jászberényi városi piac régóta várt és remélt átépítése június 24-én elkezdődött. Szombaton délután két órakor a piac bezárt a jelenlegi helyén, a következő, június 25-ei, rendes keddi piacnapon pedig már az ideiglenes helyein nyit meg. A csarnok és az az melletti kerítésen belüli rész tizenegy hónapig építési terület lesz.

Tovább
Szívósabbak az idei szúnyogok

Szívósabbak az idei szúnyogok

A nyár beköszöntével nemcsak a napsütéses órák száma, hanem a szúnyogok is megszaporodtak. A június második hetének elején a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. megbízásával földi melegködképzéses technológiával és légi kistérfogatos ULV technológiával folytatódott a szúnyoggyérítés.

Tovább
Jászberény Város Önkormányzata
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.