„Virágos Jászberény”

„Virágos Jászberény”
2023.05.05.

Jászberény Város Polgármestere „Virágos Jászberény” címmel pályázatot hirdet az alábbiak szerint.

Célunk a jászberényi lakosok ösztönzése arra, hogy közvetlen lakókörnyezetük rendezettségét megteremtve minél többen mutathassák meg a kertjük, udvaruk, utcafrontjuk, erkélyük, vagy tágabban értelmezve utcájuk szépségét, tisztaságát.  

Ennek érdekében három kategóriában lehet pályázni:

  1. Virágos Jászberény – a legvirágosabb kert
  2. Virágos Jászberény – a legvirágosabb erkély
  3. Szépülnek a közterületeink – a legrendezettebb utca

A pályázatra 2023. május 26-ig lehet jelentkezni, a megfelelő jelentkezési lap hiánytalan kitöltésével, amelyet e-mailen, postán vagy személyesen lehet eljuttatni a Jászberényi Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztálya részére.

A kertről/erkélyről/utcáról lehetőleg fényképet is kérünk csatolni!

A három fős bíráló bizottság előre egyeztetett időpontban megtekinti a pályázatra jelölt kertet/erkélyt/utcát, amelyről a megtekintéskor fényképeket is készítenek.

A bíráló bizottság által kiválasztott legjobb pályázatok feltöltésre kerülnek a közösségi médiafelületre, ahol a lakosság döntheti el szavazataival, kik legyenek a díjazottak!

Mindhárom kategóriában három helyezés kerül kiosztásra. A díjazás kertépítés-szépítés témájában felhasználható vásárlási utalvány, amelyet jászberényi vállalkozásoktól rendelünk meg, támogatva ezzel a helyi cégeket. A díjak átadására 2023. júliusában kerül sor, amelyről a nyerteseket és a sajtót előzetesen értesítjük.

A pályázati adatlap itt érhető el és tölthető le: jelentkezesi-lap-viragos-jaszbereny.doc 

Kérdéseikkel a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztályának munkatársaihoz fordulhatnak a 06-57-505-769-es telefonszámon vagy a varosuzem@jaszbereny.hu e-mail címen.

 

Várjuk pályázataikat, hogy együtt mutathassuk meg, mennyire gyönyörű is a mi városunk!

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.