Sportoló diákok eredményeinek elismerése

Sportoló diákok eredményeinek elismerése
2024.01.26.

Sportágaikban kiemelkedő eredményeket elért diákokat részesített elismerésben és jutalomban, városunk önkormányzata, az elmúlt évi sikereik alapján, január 25-én az Ifjúsági Házban.

Hagyományos rendezvény már ez az ünnepélyes esemény, amit éppen az esztendő végére vagy elejére időzítve tartanak, ahol különböző sportági diákolimpiák megmérettetéseinek vagy országos bajnokságok, nemzetközi versenyek, dobogós helyezettjeit tüntetik ki. A kiváló eredményeket elért ifjú sportemberekkel, a felkészítésüket végző edzőkkel, testnevelőkkel és a szülőkkel, barátokkal zsúfolásig telt az Ifjúsági Ház nagyterme.

Az egybegyűlteket Bethlendy Béla a Humán, Közrendi és Vallásügyi Bizottság elnöke üdvözölte, majd Budai Lóránt polgármester köszöntötte rövid beszédben a versenyzőket. Örömét fejezte ki, hogy ismét számtalan sportsiker született, ami a város hírnevét is öregbiti, illetve köszönte a felkészítők elhivatott munkáját, valamint a szülők hozzáállását, támogatását aktívan versenyző gyermekeik felé.

A sportról szóló eseményt egy sportos bemutató színesítette, a Kolibri SE látványtáncos lány csapatainak, pergős táncprodukcióinak tapsolhatott a közöség. A folytatásban sportáganként, név szerint szólították az ifjú sportolókat elismeréseik átvételére, ami névre szóló oklevél és ajándék utalvány volt, ez alkalommal. A díjakat a város elöljárói Budai Lóránt polgármester és Balogh Béla alpolgármester adta át, több mint két tucat sportág, többek között karate, birkózás, triatlon aerobic, rövidpályás gyorskorcsolya, képviseletében megjelent 192 versenyzőnek. Testnevelő tanárok, edzők elhivatott felkészítő munkájuk elismeréseként, szám szerint 31-en vehettek át jutalmat.

Az elismerésben részesített sportemberek sokasága jelzi és jól példázza mennyire  aktív és eredményes  sportélet folyik a város egyesületeiben, klubjaiban, intézményeiben.

 

duka

 

 

 

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.