Pénzügyi Navigátor, mely utat mutat a pénzügyekben.

Pénzügyi Navigátor, mely utat mutat a pénzügyekben.
2023.08.27.

Pénzügyi vonatkozású kérdés és panasz esetén díjmentesen segít a Pénzügyi Navigátor, mely utat mutat a pénzügyekben. Kihelyezett tanácsadás: 2023. augusztus 28. hétfő 11 órától 17 óráig.

A fogyasztók számos pénzügyi szolgáltatást vesznek igénybe, hiszen pénzüket bankban tartják, ha likviditási gondjaik vannak hitelt vesznek fel, megtakarításaikhoz megfelelő befektetési formát keresnek, életüket, vagyontárgyaikat biztosítják.

Azonban a pénzügyek világában eligazodni nem könnyű.

A fogyasztóknak nehézséget okozhat átlátni, értelmezni az egyes pénzügyi termékekre vonatkozó szerződések előírásait, ha pedig valamilyen panaszuk merül fel az ezzel kapcsolatos ügyintézés során érezhetik elveszve magukat.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat irodái, a hazai pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független civil partnerek, akiknek tanácsadói magasan képzett, pénzügyi témákban jártas, naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek. Céljuk, hogy bármilyen pénzügyi vonatkozású ügyben segítsék a fogyasztókat, legyen szó döntést megelőző tájékozódásról, panaszos ügyek kezeléséről vagy a mindennapi életben hasznos tippekről, tudnivalókról.

 

A szakértők segítenek többek közt

 

• pénzügyi döntések előtt tájékozódni, az egyes szolgáltatók ajánlatait összehasonlítani, a különböző konstrukciók előnyeit és kockázatait megismerni;

• szerződéskötés előtt a szükséges dokumentumokat értelmezni;

• fizetési nehézségek, eladósodottság esetén az anyagi terhek csökkentését támogató lehetőségeket megtalálni;

• panaszügyek esetén a megfelelő fórumhoz fordulni, a szükséges beadványokat kitölteni, elkészíteni és benyújtani.

 

Az irodahálózat szakértői díjmentesen állnak a fogyasztók rendelkezésére, a tanácsadás és az ügyintézés teljesen ingyenes.

 

A soron következő ilyen alkalom időpontja és helyszíne:

2023. augusztus 28. hétfő 11:00-tól 17:00-ig 

Jászberény Réz utca 1 - 3. C épület 1/5.

kitelepules_jaszbereny 2 8 page0001

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.