Pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás mely az ügyfélnek egyetlen forintjába sem kerül.

Pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás mely az ügyfélnek egyetlen forintjába sem kerül.
2023.02.17.

A Pénzügyi Navigator tanácsadómunkatársai a mindennapi pénzügyek szinte bármely területén segítenek eligazodni, a háztartási költségvetéstől akár a problémás banki ügyek megoldásáig. Ráadásul a szolgáltatás az ügyfélnek egyetlen forintjába sem kerül - 2023. február 20. 7:30 -tól

Magyarországon a pénzügyi kultúra finoman szólva is hagy kívánnivalókat maga után. Egyes felmérések szerint az emberek könnyelműek, nincsenek tisztában a kockázatokkal, nem elég tájékozottak.

A Pénzügyi Navigátor irodahálózat minden olyan funkcióval rendelkezik, amely segít fejleszteni a pénzügyi kultúrát. Egyebek mellett termékválasztó alkalmazásokkal, kalkulátorokkal, a tanácsadók személyes tudásával, az MNB összes lehetséges eszközével segítjük, hogy egy banki, biztosítási vagy befektetési szerződés előtt az ügyfél tájékozódjon.

A pénzügyi kultúra, bár ez egy nagyon bonyolult téma, de mindig fejleszthető. A szolgáltatók kínálatában számos termék elérhető, és akár egy egyszerűnek gondolt bankszámlát is többféle szempont alapján lehet kiválasztani. Persze, megkérdezik a bankban, hogy mire szeretné használni, de ha az ügyfél nem tudja, hogy milyen lehetőségei vannak, bizonyos dolgok eszébe sem jutnak. Például, hogy mikor ingyenes a készpénzfelvétel az automatából, de kérdés lehet az is, hogy milyen bankkártyára van igazán szüksége az illetőnek.

Teljesen mindegy, hogy mi a cél, hitelre van szüksége, felesleges pénze van, számlát szeretne nyitni, vagy esetleg a gyerekeinek tenne félre, mi segítünk tájékozódni.

De akkor is számíthatnak ránk, ha például egy panaszlevelet kell megírni, a Pénzügyi Békéltető Testület felé ügyet intézni, vagy a szolgáltatóval egyezkedni. A tapasztalatunk az, hogy az emberek általában akkor keresnek fel egy tanácsadót, amikor már bajba kerültek. Ugyanakkor az irodahálózat és az MNB is nagyon sokat tesz azért, hogy az érdeklődők lehetőleg elkerüljék az ilyen helyzeteket, időben megtaláljanak minket, és tanácsot kaphassanak a jó döntéseikhez.

Igénybe veszünk online kommunikációs lehetőségeket és helyi lapot, törekszünk az önkormányzattal, segítőszervezetekkel, szociális intézményekkel, békéltető testületekkel való együttműködésre.

kitelepules_jaszbereny 17 1 _page 0001

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.