Menedzserek mulatsága

Menedzserek mulatsága
2024.02.01.

A farsangi időszak legfontosabb eseményei kétségtelenül a bálok, ezek sorából a Menedzser Bált tartották január 27-én a Déryné Rendezvényházban, 23. alkalommal a Jászsági Menedzser Klub szervezésében.

A társadalmi esemény összeállítását, az ebben az esztendőben a Párizsban rendezendő nyári olimpiai játékok jegyében, annak apropóján végezték, így több báli elem is Franciaországhoz volt köthető. A vacsora menü sorához, a változatos francia gasztronómiából merítettet az Innoven Kft, a műsor egy párizsi revüt idézett látványos táncos, énekes és pantomim műsorszámok sorozatával, az Operettszínház művészeivel.

A sportos mottó okán a bál fővédnöke, a sportért felelős államtitkár dr. Schmidt Ádám volt, a mulatságot Jászsági Menedzser Klub elnöke dr. Rédei István nyitotta meg, a vendégsereget Budai Lóránt polgármester és Pócs János a Jászság országgyűlési képviselője is köszöntötte.

A hangulathoz és a tánchoz, a melódiát és muzsikát a Traffic Band zenekar játszotta. A kisteremben rulett és kártyaasztal mellett próbára tehető volt a szerencse, de ha ott nem került nyeremény, a tombola még esélyt adhatott rá, aminek megvásárlásával egy jó ügy is támogatásra talált. A tombola bevételét ez alkalommal a Kutyákkal az Életért Alapítvány, egy mentésre szakosodott szervezet kapta, melynek jelenlevő képviselője, Andó Attila vette át az adományt.

Az éjfélt követő pezsgős köszöntést, még egy tálalás követte, aztán a társasági terefere és tánc hajnalig tartott.

DG

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.