Kreatív élményekben bővelkedett az Open Roomli Fesztivál

Kreatív élményekben bővelkedett az Open Roomli Fesztivál
2022.07.13.

Több helyszínen szerveztek interaktív kézműves foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek július második hétvégéjén, az Open roomLi Fesztiválon.

Második alkalommal rendezték meg az Open Roomli Fesztivált Jászberényben. A háromnapos forgatag bővelkedett kreatív élményekben, hiszen a helyi kreatív gazdaság és kultúra idén is fontos szerepet kapott a programokban. Többek között népi játéktér, társasjáték, digitális alkotóműhely, Felhővadászat ügyességi játék, cukorkafalva, közösségi festés, utcaszínház, Slam Poetry, bábszínház és koncertek színesítették a forgatagot.

Több helyszínen szerveztek interaktív kézműves foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek, mely során különböző technikákat ismerhettek meg és felfedezhették az alkotási folyamat varázsát is. A helyi értékeket, egyedi termékeket népszerűsítő kreatív piac idén is lehetőséget adott a térségi alkotók és termelők bemutatkozására, a vásárlókkal való közvetlen kapcsolat kialakítására, valamint az alkotói közösség erősítésére.

A fesztiválon fellépett például a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, a Bohemian Betyars, a Takáts Eszter Acoustic Band, a Rituális Rémtettek, az egy5egy zenekar, Ed Philips and the Memphis Patrol, Teddy Harpo, a Yukatengi, a Cool and the Jazz, a Robimpro Műhely, Mészáros Péter és Pion István slammerek, a Dvorák&Patka Színház és a Tintaló Társulás.

 

Forrás: szoljon.hu Illés Anita

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.