Kerékpár- és kukatároló, valamint kerítés épült

Kerékpár- és kukatároló, valamint kerítés épült
2023.09.06.

Amint arról korábban már hírt adtunk, a TOP_PLUSZ-3.3.1-21-JN1-2022-00019 kódszámú projekt keretében „Gyermekintézmények infrastrukturális fejlesztése Jászberényben” címmel fejlesztéseket valósít meg a Jászberény Városi Önkormányzat. A projekt legújabb állomásaként, augusztus 25-én, pénteken délelőtt a Magyar úti bölcsődében volt műszaki átadás-átvétel.

A Magyari utcai bölcsődében megvalósult beruházás műszaki átadás-átvételén Budai Lóránt polgármester mellett több önkormányzati képviselő is megjelent. Bató Andrea, a polgármesteri hivatal városgazdálkodási osztályának vezetője elmondta, hogy 2022-ben a Jászberény Városi Önkormányzat pályázatot nyújtott be erre a TOP-Pluszos projektre. Ez négy gyermeknevelési intézményt – Városi Bölcsőde, Központi Óvoda, Szivárvány Óvodát, Gézengúz Óvodát – érintett. A projekt tartalmazott eszköz-, illetve számítástechnikai eszközbeszerzést, amely már a tavalyi évben megvalósult. Ezt követően elkészültek azok a műszaki dokumentációk, amelyek alapján az egyes intézményekben különböző fejlesztések valósulhattak meg. A négy helyszínre négy különböző vállalkozási szerződést kötöttek. A Városi Bölcsődében tervezett fejlesztések kivitelezője a Pócs és Társa. Kft. volt.

A nyári szünetben megkezdődött a munka a Városi Bölcsődében, melynek eredményeként egy burkolt felületen kerékpártároló és kukatároló lett elhelyezve, valamint megépült a bölcsőde utca felőli részén a kerítés. A kivitelező a múlt héten készre jelentette a beruházást, s most annak műszaki átadás-átvétele történik meg – mondta Bató Andrea.

A műszaki ellenőr, Vígh Imre elmondta, hogy a beruházás a terveknek megfelelően viszonylag gyorsan lezajlott. Minden az előírásoknak megfelelően történt, a kivitelezés kapcsán probléma nem jelentkezett.

A műszaki ellenőr által elmondottakat erősítették meg a műszaki átadás-átvételen megjelentek is, akik elégedett tekinthették meg a kész fejlesztést, amely jó színvonalon valósult meg.

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.