Jászsági Állásbörze

Jászsági Állásbörze
2022.10.18.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal és a Jászberényi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya szervezett állásbörzét október 13-án délelőtt, a Déryné Rendezvényház nagytermében.

Az eseményen, elsősorban az álláskeresőknek szerették volna segíteni abban, hogy minél többen munkahelyet találjanak és el tudjanak helyezkedni a munkaerő piacon. Fontos volt a rendezvényen annak biztosítása, hogy a különböző munkákat kínáló és munkavállalókat kereső munkaadókkal személyesen is találkozhassanak az álláskeresők.

A munkaerőt kereső foglalkoztatók között, megtalálhatóak voltak a térség jelentősebb vállalkozásai, a kkv szektor több munkaadója, de mindezek mellett a rendőrség, a honvédség, a posta, valamint a sokrétű városüzemeltetési feladatokat ellátó önkormányzati cég is kínált különböző lehetőségeket.

A több mint 26 kiállító közel ezer munkalehetőséget ajánlott, legnagyobb számban gyártósori összeszerelőket, operátorokat, gépkezelő munkatársakat kerestek. A rendezvényt, a délelőtt folyamán, több száz érdeklődő kereste fel.

dsc_0970dsc_0968

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.