I. Jászsági Gazdasági Napok - XI. JÁSZ EXPO

I. Jászsági Gazdasági Napok - XI. JÁSZ EXPO
2022.09.15.

A Jászsági Gazdasági Napok keretében, szeptember 9-én pénteken, újra, immár tizenegyedik alkalommal, ünnepélyes külsőségekkel nyitottak meg Jász Expo-t, melynek helyszíne a JP Aréna.

A tülök kürt hangja jelezte a megnyitó kezdetét, majd Budai Lóránt polgármester, Pócs János országgyűlési képviselő és Borbás Zoltán a JNSZ Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőit hallhatták az egybegyűltek. A közönség soraiban helyet foglaltak többek között a jász települések elöljárói, Sucha Beskidzka és Lajosmizse testvérvárosi delegációi, valamint a program díszvendége, Törökszentmiklós városát képviselők. A regionális gazdasági és kulturális rendezvényt, György László a Kulturális és Innovációs Minisztérium Innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára nyitotta meg. Az expo hagyományait felelevenítve és tovább víve, az eseményhez kapcsolódva, díjakat adtak át a gazdasági élet szereplőinek. A Jász-Ablak Kft. lett a vásár nagydíjasa, vásár díjat kapott a Boros és Fiai Kft. Különdíjat vehetett át a megyei önkormányzat felajánlásában MARNEVALL Zrt., valamint Jászberény város felajánlásában, Kalla Pál aranykoszorús kádármester. Jászárokszállás városának standja, a Jászsági Önkormányzatok Szövetségének különdíját érdemelte ki. A Téba Tüzép, a megyei iparkamara különdíját, a Szempár Optika a VOSZ különdíját, a Hering Autóház a Jászsági Menedzserklub Egyesület különdíját vehette át.

A megnyitót és díjátadót követően a standokat járták végig és tekintették meg, a XI. Jász Expo vendégei.

A gazdasági fókusz mellett, kulturális programok egész sorát lehetett megtekinteni, a JP Aréna mellett felállított színpadon a hétvége folyamán.

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.