HELYI HUMÁN FEJLESZTÉSEK a Jászberényi kistérségben - KÉRDŐIV

HELYI HUMÁN FEJLESZTÉSEK a Jászberényi kistérségben - KÉRDŐIV
2024.01.30.

Jászberény Városi Önkormányzat pályázatot kíván benyújtani „Helyi humán fejlesztések a Jászberényi kistérségben” címmel, válaszaival segítse a fejlesztések tervezését, véleményével és ötleteivel gazdagítsa annak tartalmát!

A Helyi humán fejlesztések a Jászberényi kistérségben projekt kiemelt célja a több település együttműködésére építő konzorciumi partnerség kialakítása, amely a Jászberényi kistérség minden településének bevonását jelenti a pályázat megvalósításába. A szakmai tartalom kidolgozásába a települések vezetői és az együttműködő szakmai szervezetek képviselői be kívánják vonni a lakosságot annak érdekében, hogy az aktív részvételt elősegítő közösségi eseményeket minél inkább a Jászberényi kistérségben élők igényeinek figyelembe vételével tervezhessük meg.

 

Tisztelettel megkérjük, hogy válaszaival segítse a fejlesztések tervezését, véleményével és ötleteivel gazdagítsa annak tartalmát!

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim módon történik. A kitöltés 10 percet vesz igénybe.

A kitöltésre 2024. február 26-ig van lehetőség az alábbi űrlap kitöltésével. Segítségüket és támogatásukat előre is köszönjük!

A KÉRDŐÍVET ide kattintva érheti el!

 

 

 

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.