Hangszert a kézbe!

Hangszert a kézbe!
2019.09.26.

A Hangszert a kézbe kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a könnyűzenei oktatás hiányára, megszerettesse a gyerekekkel a hangszeres játékot és elindítsa őket a későbbi tudatos zenefogyasztás felé.

A Hangszeresek Országos Szövetsége szervezésében látogatható a Hangszert a kézbe országos interaktív kiállítás és programsorozat. A zenei játszótér és kiállítás szombatig ingyenesen látogatható a Főnix Fészek Műhelyházban, a rendhagyó énekóráknak pedig a Lehel Film-Színház ad helyet.

Az érdeklődők számos hangszert kipróbálhatnak, felfedezhetik, hogy a dob, a gitár, a népi és klasszikus hangszerek milyen különleges zenei élményt adnak. Betekinthetnek a hangtechnikai eszközök és ministúdiók világába. A kiállításon kívül a program keretében ingyenesen látogathatók rendhagyó énekóra, valamint hangszeres és hangtechnikai kurzusok és több koncert is.

Nagy-nagy szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt. Az eseményre ellátogatók betekintést nyerhetnek a hangszerek világába és megszólaltatva azokat, nagyszerű és boldog pillanatokat élhet át. Hangszert a kézbe!

dsc_0027dsc_0026dsc_0041

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.