Ebösszeírás

Ebösszeírás
2022.03.04.

Az állatokvédelmi törvény alapján Jászberény Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében és a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel ebösszeírást végez.

Tisztelt Jászberényi Ebtartó!

Az állatokvédelmi törvény alapján Jászberény Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében és a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel Jászberény város közigazgatási területén 2022. március 1-től 2022. május 31-ig terjedő időszakban ebösszeírást végez.

 

A bejelentőlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján. A formanyomtatvány a postaládákba elhelyezésre kerül, további nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal portáján vehetők át, vagy a www.jaszbereny.hu oldalról letölthető, illetve egyes területeken a mezőőrök segítenek a kitöltésben.

Az eb tulajdonosa vagy tartója a bejelentését az alábbi módokon teheti meg:

  • A kitöltött bejelentőlap a Jászberényi Polgármesteri Hivatal /5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18./ portáján kihelyezett gyűjtőládába személyesen leadható, a település területén lévő véleményládákba elhelyezhető,
  • postai úton a Jászberényi Polgármesteri Hivatalnak /5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18./ címezve,
  • a honlapról letölthető bejelentőlap kitöltésével, szkennelésével és elektronikus úton való beküldésével az ebosszeiras@jaszbereny.hu e-mail címre.

         ( az ebösszeírás bejelentőlapja letölthető a mellékelt linkről:  ebosszeiras-formanyomtatvany.doc )

Felhívom a figyelmüket, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. A korábbi ebösszeíráskor bejelentett ebeket ismételten be kell jelenteni.

Tájékoztatom a kutyatulajdonosokat, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után.

A bejelentőlap leadásának határideje: 2022. május 31.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Baloghné dr. Seres Krisztina

                Jegyző

 

 

 

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.