Díjmentes pénzügyi tanácsadás! Ezt ki kell próbálni!

Díjmentes pénzügyi tanácsadás! Ezt ki kell próbálni!
2023.04.19.

Kerülje el a fizetési nehézségeket, tervezze meg háztartási költségvetését a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértőivel! Kitelepülés április 24-én hétfőn 7:30 - 13:30

A tavasz beköszöntével, a megújulás jegyében új fogadalmakat tehetünk, miért pont a pénzügyi tervezés lenne az, amit ne lehetne akár ilyenkor megkezdeni? Ha az elhatározás megvan, akkor már néhány jó tanács is elegendő lehet ahhoz, hogy kiszámítható költségvetést alkossunk meg a saját céljainkhoz igazodva.

A Magyar Nemzeti Bank által működtetett Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértő és ingyenes segítséget ad mindazoknak, akik tudatosabban alakítanák pénzügyeiket.

A tanácsadók rendelkezésre állnak akkor is, ha valakinek a szolgáltatóval kapcsolatos pénzügyi panasza van, vagy jobban meg szeretné ismerni egy-egy konstrukció előnyeit és kockázatait.

 

Az éves tervezés legfontosabb eleme a háztartási költségvetés, ami alapján világossá válik, milyen pénzügyi mozgástérrel rendelkezik az adott háztartás. A bevételeket és a kiadásokat összegző háztartási költségvetés alapján mind a takarékoskodás, mint a kiadáscsökkentés jobban tervezhetővé válik, ami a kitűzött pénzügyi célok eléréséhez feltétlenül szükséges.

A háztartási költségvetés elkészítésében is segítséget tudnak nyújtani a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat munkatársai.

Pénzügyi Navigátor – utat mutat a pénzügyekben!

kitelepules jaszbereny 3 _page 0001 1

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.