Családias sport délelőtt

Családias sport délelőtt
2023.06.06.

Hamarosan vége az iskolai évnek, és ennek jegyében rendezett Tanévzáró Családi Napot, június 4-én, vasárnap délelőtt, a Szántai Kertben, a Humán, Közrendi és Vallásügyi Bizottság Sport Munkacsoportja.

Tucatnyi családból alakultak háromfős csapatok, akik különböző sportos ügyességi feladatokat teljesítettek, hét állomáson. Volt többek között, kosárra dobás, kézilabda kapuba betalálás, szervállás teniszpályán, petanque, karika dobás. A csapatos megmérettetést egyéni küzdelmek követték, futással dőlt el ki a leggyorsabb, kapufa eltalálásával a legügyesebb cím, és legerősebb az lett, aki a kettlebellt legtovább kitartotta. Minden résztvevő család, ajándékcsomagot kapott teljesítményéért, legnagyobbakat természetesen a dobogósok érdemelték ki, és jutalmat kaptak a legek versenyének győztesei is. Az eseményt tombola sorsolás zárta, számos értékes és édes nyereménnyel.

A sportos vetélkedő remek közösségi esemény volt, ahol szülők a gyerekekkel együtt versenghettek, kellemes élményeket szerezve.

A Sport Munkacsoport, már most felhívta a figyelmet az esztendő végén rendezendő, Óév Búcsúztató Családi Sportnapjára, ahová az ez alkalommal megjelent családok, minimum kétszeresét is szívesen látnák.

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.