Az 50 legjobb vármegyénkben

Az 50 legjobb vármegyénkben
2023.11.29.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal együttműködve, a 28. alkalommal megjelenő, TOP 50 kiadvány bemutatása és átadása alkalmából rendezett fogadást, november 28-án, a Szatmári Rendezvényházban.

A TOP 50 2023 kiadványban, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegye gazdasági életét leginkább befolyásoló, 50 társas vállalkozás tevékenysége, teljesítménye kerül bemutatásra, elemzésre, a társaságiadó-bevallások adatainak tükrében.

A rendezvényen, Dr. Sziráki András, a JNSZ Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, ismertette a vármegye 2022. évi gazdasági teljesítményét. A területfejlesztés aktuális kérdéseiről tartott sokrétű, elemző előadást Dr. Navracsics Tibor, a Területfejlesztési Minisztérium minisztere. A magyar gazdaság 2023. évi várható teljesítményéről és a 2024. év növekedési kilátásairól beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

 

A fogadás, egy megfelelő alkalom és a kialakult hagyományokat is követi, hogy az Év Vállalkozása díjai ezen a rendezvényen kerülnek átadásra, elismerve ezzel cégek és vállalkozások kiváló teljesítményét. Győrfi Sándor szobrászművész által készített kisplasztikát és a díszoklevelet négy cég vezetője, képviselője vehette át, ebből ketten jászberényiek, a Jász - Plasztik Kft. és a Finom Fűszerek Kft. Mellettük díjazták a McHale Mezőgazdasági Gépgyártó Kft-t, valamint Csontos György bútorasztalos mestert.

Az ünnepélyes eseményt pezsgős koccintás, majd álló fogadás zárta.

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.