Átadták a Honoris-Maximus és a Főnix – díj elismeréseket

Átadták a Honoris-Maximus és a Főnix – díj elismeréseket
2022.09.20.

Minden esztendő, őszelő havában alapításának évfordulójára emlékezik a Jászsági Menedzser Klub Egyesület, és tette ezt idén is, szeptember 9-án pénteken a Szikra Galéria konferenciatermében.

Az ünnepi összejövetel alkalmával az egyesület által alapított díjak átadására is sort kerítettek. Mindezek előtt, dr. Rédei István, az egyesület elnöke és Budai Lóránt polgármester köszöntötte a baráti találkozóra meghívott vendégeket, majd kulturális műsor következett.

Hagyományosan, az eseményre egy jászsági kötődésű művészt kérnek fel, hogy műsorával színesítse a programot, ez alkalommal a Jászdózsán élő operaénekes, Kóródi Anikó dalos előadása volt hallható.

Rövidesen a találkozó díjátadó ceremóniája következett, ahol tiszteletet és megbecsülést kifejező Honoris-Maximus kitüntető érmet, Fülöpné Paksi Katalin, OTP Bank Jászberényi Fiók egykori igazgatója vehette át.

A több mint negyed évszázados, Jászsági Menedzser Klub legnagyobb elismerését, a Főnix díjat és az ezzel járó Jászság Menedzsere címet, Fülöp Tibor, a Metálplaszt Kft. tulajdonos igazgatójának adták át, az elmúlt évek hasonló elismerésben részesített díjazottjai.

Külön köszöntötte dijazottakat, Pócs János országgyűlési képviselő és dr. Berkó Attila főispán is.

A klub összejövetele ünnepi vacsorával folytatódott, ahol a desszert előtt, a közösség elmúlt évi történéseit megörökitő filmösszeállítást láthattak a résztvevők.

 

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.