Adományozott az Electrolux

Adományozott az Electrolux
2023.12.01.

Rászoruló családoknak juttatott jótékony szándékkal hűtőszekrényeket, az Electrolux, az erről szóló adományozó leveleket a Városháza dísztermében adták át, november utolsó napján.

Az Electrolux Lehel Kft. több mint 3 millió forint értékben húsz darab hűtőszekrényt ajánlott fel a városnak. Ezekkel a modern háztartási eszközökkel, a vállalat az város önkormányzatával közös együttműködésben, hátrányos helyzetű családokat ajándékozott meg.

Az eseményen jelenlévőkhöz, Budai Lóránt polgármester szólt és köszöntőjében elmondta: Sajnálatos, hogy ilyen nehézségekkel sújtott időszakban élünk, amikor sok jászberényi számára is nagy gondot jelent a megélhetés. Ugyanakkor hálás vagyok azért, hogy ezekben a napokban is vannak olyan önzetlen, a társadalmi felelősség vállalásban élen járó vállalkozások, mint amilyen az Electrolux Lehel Kft. Köszönjük, a cég vezetőségének a nagyvonalú felajánlást.

A díszes adományozó leveleket, a polgármester mellett, Szentpéteri Ferenc, az Electrolux Lehel Kft. ügyvezető igazgatója, Balogh Béla alpolgármester, valamint Bacskainé Ruska Mónika a vállalat kommunikációs vezetője adta át a családok jelenlévő tagjainak.

Az eseményt pezsgős koccintás zárta, ahol az Szentpéteri Ferenc mondott pohárköszöntőt és abban megemlítette: Örülünk, hogy az Electrolux karácsonyhoz közeledve segítheti azokat a családokat, akik különösen nehéz helyzetben vannak. Felelősségteljes vállalatként fontosnak tartjuk a várossal együttműködve, hogy a rászorulókat és a város intézményeit rendszeres termék adománnyal támogassuk.

A hűtőszekrényeket az Electrolux december elején kezdi el a kiszállítást az érintett családok otthonába.

Vissza
Jászberény A Jászság Fővárosa
Jászberény Városi Önkormányzat
Cím: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.
Postacím: 5101 Jászberény Pf.: 61.