Pályázati ismertető


A projekt leírása

Az Egyesített Szociális Intézmény „Naplemente” Idősek Otthonában az ellátást igénybevevők 2-3-4 ágyas szobákban kerülnek elhelyezésre. A lakószobák tágasak, barátságosak, de a mellékhelyiség korszerűtlenek, nem felelnek meg az ellátást igénybevevők szükségleteinek. Az intézmény legrégebbi építésű szárnya felújításra szorul, elsősorban nyílászárók cseréjét, hőszigetelést, fűtéskorszerűsítést szükséges elvégezni. Az intézmény saját mosodával rendelkezik, gépparkjában közel 20 éves ipari gépek is találhatók, melyek cseréje szükségessé vált.

 

A „Naplemente” Idősek Otthonában a projekt segítségével, megvalósuló korszerűsítéssel az intézmény által nyújtott szolgáltatás minőségének javulása, és az ellátást igénybevevők méltó életkörülményeinek megteremtése érhető el. Az intézmény rossz infrastrukturális adottsága és a hiányos felszereltsége javul, illetve az igénybevevők ellátása humánusabb, modernebb körülmények között valósul meg.

 

Összegzés:

A projektben szereplő korszerűsítési és akadálymentesítési munkák elvégzésével az épületegyüttes használata az ellátottak számára kényelmesebb lesz, a nyújtott szolgáltatások színvonala és az életminőség javul, az üzemeltetés költségei pedig várhatóan csökkennek.

 

A projekt tervezett költsége: 178 035 020,- Ft.

Megítélt támogatás: 178 035 020,- Ft

Támogatás mértéke: 100%